Възможно ли е да се премине през почивен ден, почистване и дентално лечение - безплатна консултация с зъболекаря

Възможно ли е да се извърши отстраняването, почистването и денталното лечение в един ден?

Добър ден, колко струва да извадиш мъдрец, който расте настрани (към останалите зъби). Панорамна снимка е. И също така да се посочат разходите за един пълнене и почистване на зъбите. Можете ли да се запишете в няколко процедури в един ден?

Мария

Мария, добър следобед! Премахване на дистопичния (абнормно растящи) зъби в нашата клиника ( "Център за естетична стоматология" Beauty Smile ") е от 1500 гривна Цената на професионални зъби почистване – .. 800 гривна печат на photopolymeric композитен цена около 700 гривна От няколко процедури. един ден това зависи от процедурите, които ви интересуват. хигиенно почистване, кариес лечение и отстраняване на мъдреци е крайно нежелателно за един ден. това не се дължи на болничната политика, както и грижа за здравето на пациентите. за начало, по-добре е п отстраняване Ovest и легна на останалата част от процедурата, до пълно излекуване кладенци. след почистването се извършва, и след една седмица, или дори по-рано, може да се пристъпи към лечение на кариес. Въпреки това, лечение на кариес може да се извърши в продължение на няколко зъба наведнъж.

Подобно на тази публикация? Моля, споделете с приятелите си:
Вашият коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: